WalkAide

Dropfodsstimulatoren WalkAide® er et FES-system, der programmeres individuelt, så den passer til din gang. Både stimulator og elektroder sidder integreret i en manchet, der placeres på underbenet lige under knæet. WalkAide® virker ved hjælp af en tilt-sensor og et accelerometer, der analyserer bevægelsen af benet og aktiverer stimuleringen på det rigtige tidspunkt. Det hele sidder i selve stimulatoren, og der er dermed ikke behov for ledning eller fodkontakt. WalkAide® tændes og reguleres på en drejeknap, og stimulatoren kan tages af og på og reguleres med en hånd.

Elektroderne i manchetten skal udskiftes ca. hver 10. dag, men særlige markører i manchetten gør, at man ikke er i tvivl, om hvor de skal placeres. Elektroderne til WalkAide® er speciallavet til denne stimulator og har velcro på bagsiden.

WalkAide® bruger et almindeligt AA batteri, der afhængigt af brug kan holde 30- 60 dage.

Ved bevilling yder kommunen støtte svarende til anskaffelse af det bedst egnede og billigste hjælpemiddel. Det vurderes derfor individuelt, om der er forhold, der gør, WalkAide® dropfodsstimulator er bedst egnede hjælpemiddel.

Yderligere information:
http://www.walkaide.com