MyGait®

 

OBS! MyGait® er udgået og kan ikke anskaffes som ny enhed. Enheder der allerede er tilpasset, laves der fortsat service på, og både reservedele og reparationer er tilgængelige frem til 2023.


MyGait® er den eneste stimulator med 2-kanaler i samme enhed. De 2 kanaler betyder, at MyGait® kan anvendes til mere end dropfodsstimulation, og gør det muligt at stimulere flere muskelgruppper under gang fx for at mindske overstræk i knæet. MyGait® programmeres og indstilles efter individuelle behov. MyGait® består af en manchet hvor elektroder og stimulator er integreret samt en fjernbetjening og en fodkontakt, der placeres i den medfølgende strømpe. Denne løsning sikrer placeringen af fodkontakten og gør det nemmere at skifte fodtøj, anvende forskelligt fodtøj samt evt. gå uden fodtøj.

Manchetten placeres på underbenet lige under knæet og stimulationen aktiveres ved hjælp af en kontakt under hælen, der registrerer, hvornår hælen løftes fra underlaget.

MyGait® kan tændes og slukkes på selve stimulatoren, og styrken kan reguleres på den medfølgende fjernbetjening.

Elektroderne i manchetten skal udskiftes ca. hver 14. dag, men særlige markører i manchetten gør, at man ikke er i tvivl om hvor de skal placeres.

MyGait® har et integreret genopladeligt batteri, der oplades i selve enheden.