Bioness®L300/ L300PLUS

 

OBS! Bioness®L300 er udgået og kan ikke anskaffes som ny enhed. Enheder der allerede er tilpasset, laves der fortsat service på, og både reservedele og reparationer er tilgængelige.


Bioness®L300 dropfodsstimulatoren består af 3 dele. En manchet hvor elektroder og stimulator er integreret, en fjernbetjening og en fodkontakt. Stimulatoren programmeres individuelt og selve stimulationen times ved hjælp af en tryksensor i skoen, der registrerer hvornår hælen løftes fra underlaget. Manchetten placeres på underbenet lige under knæet. Bioness®L300 tændes og reguleres på den medfølgende fjernbetjening, og stimulatoren kan tages af og på og reguleres med en hånd. Elektroderne i manchetten skal udskiftes ca. hver 14. dag, men særlige markører i manchetten gør, at man ikke er i tvivl, om hvor de skal placeres. Elektroderne til Bioness®L300 er speciallavet til denne stimulator. Bioness®L300 har integrerede genopladelige batterier og selve enheden og fjernbetjeningen skal oplades dagligt.

Bioness®L300 kan udvides med en manchet, der kan stimulere mukskulaturen på låret (Bioness® L300 PLUS), hvis der er problemer med fx overstræk i knæet.