Ilses erfaringer med TurboMed XTERN

Foråret 2019 får jeg et rodtryk i lænden, da jeg noget klodset hopper ned fra min hest. Det resulterer i en varig nerveskade med dropfod. En lang og intens genoptræning giver stor fremgang med varige men og halten.
Efteråret 2019 er jeg til samtale på rygkirurgisk afdeling på Glostrup Hospital Rigshospitalet, hvor budskabet er, at jeg skal have et hjælpemiddel, samt at jeg nok vil kunne komme længere med genoptræning.
Helt tilfældigt hører jeg om EL-KLINIKKEN. Her starter mit samarbejde med Thomas og det bliver straks klart for mig, at TURBOMED skinnen vil kunne bringe mig tilbage til normal gangfunktion. I samarbejde med Rikke fra Apofysio (som EL-KLINIKKEN deler adresse med), får jeg lavet ganganalyser og specialtræningsøvelser og sådan får vi over 5 besøg med en-månedsinterval genopbygget smidighed, styrke og koordination og jeg får hjælp til at genetablere min gang.
Jeg får TURBOMED en måned inde i forløbet og i glæde over at kunne gå igen, får jeg lavet en dum overbelastningsskade i knæet.
3 måneder inde i forløbet kan jeg gå lange ture i bakkerne i Almindingen uden problemer, og jeg oplever, at hvert skridt med TURBOMED-skinnen er en træning og vedligeholdelse af min gangfunktion. Selvfølgelig er en dropfod et livslangt projekt, men det har været guld værd for mig igen at kunne være aktiv i naturen. Ja, jeg har fået mit liv tilbage….som de siger i reklamen.

Ilse, 70 år. Pensionist.
Dropfod efter rodtryk i lænden.